További táncstílusok

Rock and roll

 

Oda vagy a rockabilly életérzésért? Neked is boogie van a lábadban, ha meghallod a Csókkirályt?

 

Akkor gyere és tanulj meg rá táncolni, az alapoktól.

A swing alapú táncok közül az egyik legkönnyebben elsajátítható a rock and roll, ami a legtöbb buli elengedhetetlen részét képezi.

 

Oktató: Czifra-Kutas Enikő és Azari Péter tánctanárok

hip-hop

 

Egy modern táncstílus, mely eddig főként a gyerekek számára volt elérhető, most végre a felnőtt korosztály is kipróbálhatja. Egy igazán lendületes, trendi táncóra, mely során nemcsak e műfaj alapjegyeit sajátíthatod el, hanem kondiba is hozhatod magad. Sőt a memóriád is frissen tartja. Koreografált táncóra, aktuális zenékre, nagyszerű hangulatban. Itt a kor nem, csak az életérzés számít.

 

Oktató: Grulyó Dóra az ELTE Best Dance Company táncosa

Salsa

 

Egy igazi, tüzes, szenvedélyes kubai táncról beszélünk, ahol öröm állandó jelenlévő. A sodró latin zene és az áramló lépések szinte repíteni fognak. Ha viszonylag gyorsan szeretnél használható tánctudásra szert tenni akkor ez a te táncod. A salsa könnyen tanulható, hamar sikerélményt adó műfaj. Segít, hogy jó vezető légy és egyedülálló stílusának köszönhetően (rueda-körtánc), közösség formáló szerepe is van. Partner nem szükséges, de jó ha van.

 

Oktató: Molnár-Pócsi Judit a Dolce Dance táncosa

Line dance

 

A line dance egy olyan formatáncot jelent, ahol a táncosok sorokba rendeződve elsősorban country zenére ropnak. Egyszerű lépések és logikus felépítés jellemzi a táncot. Fel a kockás inget és farmert és persze egy kalap is jól jön néha és próbáld ki ezt az igazán vagány kis táncot. Nem megerőltető, partnert nem igénylő, könnyű táncóra ahol a memóriát és a térérzéket is alaposan megmozgatjuk. Várjuk szeretettel az urakat is, hiszen legfőképp ők a cowboyok.

Oktató: Azari Péter táncpedagógus

Vissza

Minden jog fenntartva: Czifra-Kutas Enikő
2015 Miskolc
Az oldalt készítette: Kiss Sándor
www.visualcenter.hu

Kezdőlap

Táncok

Rólam

Aktuális

Kapcsolat

Minden jog fenntartva: Czifra-Kutas Enikő
2015 Miskolc
Az oldalt készítette: Kiss Sándor
www.visualcenter.hu